Ooit hebben we geleerd hoe we werkwoorden moesten spellen. We hebben allemaal gehoord van het kofschip (of een variant daarop) en we hebben de regels voor de werkwoordspelling allemaal al op de basisschool geleerd.

Toch is deze kennis bij veel mensen weggezakt. Veel mensen spellen op basis van het meest voorkomende woordbeeld. Een begrijpelijke strategie, die echter ook tot enorme fouten kan leiden. Voordat je het weet zit je tot je nek in een discussie over een ‘domme’ fout, terwijl je juist je energie wilt richten op dat wat jij te bieden hebt!

Zeker als jij een bedrijf hebt, wil je niet afgestraft worden op spelfouten. Het leidt te ver om alle ruim duizend spellingregels te behandelen, maar met werkwoordspelling kan ik je zeker helpen!

We gaan aan de slag met het herhalen van de regels en het toepassen hiervan. Het mooie van werkwoordspelling is, dat het eigenlijk niets meer dan het volgen van regels is. Iedereen kan beter worden in werkwoordspelling! Ook jij.

Deze workshop bied ik aan voor bedrijven, maar als jij als privépersoon graag een of meerdere lessen wilt volgen, kan dat natuurlijk ook. Vraag vrijblijvend meer informatie en een offerte aan!