Je hebt een tekst geschreven voor je website, je nieuwsbrief of je folder, maar je bent toch niet helemaal zeker van je zaak. Of misschien weet je wel van jezelf dat taal gewoon niet je sterkste kant is, ook dat kan. Het is hoe dan ook altijd een goed idee je tekst te laten nakijken door iemand anders.

Zelf laat ik mijn werk ook altijd even scannen door iemand, want juist wanneer je hard aan een tekst gewerkt hebt, kan het zijn dat je blinde vlekken ontwikkelt voor taal-, tik- en spelfouten. Daarnaast ben jij zo gewend aan je eigen taalgebruik, dat je soms helemaal niet doorhebt dat je een foutje maakt of wel erg vaak in herhaling valt.

Natuurlijk kun je je tekst laten nakijken door een bekende, maar als je echt de puntjes op de i wilt zetten én feedback wilt krijgen over hoe je sommige zaken zou kunnen verbeteren, dan ben je bij mij aan het goede adres.

Ik corrigeer je teksten en zal met zachte hand aanwijzingen geven over hoe sommige dingen beter geschreven zouden kunnen worden. Deze aanwijzingen kun je ter harte nemen, maar je mag ze ook in de wind slaan. Dat is helemaal aan jou!

Wil jij ook de zekerheid van een zo goed als foutloze tekst? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Ik help je graag!