Je wilt graag een pakkende tekst voor je folder, website of verslag. Natuurlijk wil je graag professioneel overkomen, maar wel zonder jezelf uit het oog te verliezen. Je voelt je wat onzeker over wat je geschreven hebt en komt er niet helemaal uit. Het liefst zou je met iemand willen sparren en dus neem je contact op met Mijke Jonkman.

Als basis nemen we dat wat je zelf al geschreven hebt. Je stuurt me deze tekst, waarna we samen bespreken we wat je doel is van de tekst(en) en wat je belangrijk vindt. We zetten de grote lijnen uit, maar er is natuurlijk ook altijd ruimte om alvast te kijken naar voor jou belangrijke details.
Op basis van deze bespreking ga je je tekst al aanpassen en verder uitwerken. Vervolgens kijk ik je tekst na op taal-, typ- en spelfouten en geef ik je tekstuele adviezen. Deze adviezen kun je ter harte nemen… Of niet. Ik vind het namelijk belangrijk dat jij het gevoel houdt de schrijver te zijn van je eigen tekst, dat je eigenaar blijft van je eigen woorden.

Ik schrijf dus niet jouw tekst. De basis is altijd jouw eigen werk en het resultaat is dit eveneens. Het enige dat ik doe is, door middel van sparren en bespreken, samen met jou tot een voor jou passend eindresultaat komen.