Blog

Update

Beste mensen, vandaag heb ik mijn portfolio even geüpdatet! Het gaat om een tweetal teksten, namelijk over kippen houden en over de heilzame werking van dansen, voor jong en oud. 

Diversiteit

Je kunt gelijk zien dat mijn interesse erg breed is en ik met gemak over diverse zaken schrijf. Ik heb zelf wel veel gedanst, maar ik heb nooit kippen gehad. Ik hou wel van kippen en ik ben een van de mensen die de droom hebben ooit kippen te houden, zoals ik het omschrijf in mijn artikel. Zo’n persoonlijk raakvlak maakt het schrijven wel wat eenvoudiger.

Lees “Update” verder

Positief

Was ik net lekker bezig voorzichtig nieuwe stappen te zetten, komt er ineens een of ander virus roet in het eten gooien! Dan heb ik het enorme geluk dat ik niet afhankelijk ben van het schrijven van teksten, want o, wat is het een ellende voor veel ondernemers! En nog is het knokken voor velen.

Lees “Positief” verder

In de kinderschoenen..

“Wil je me helpen met mijn tekst?” “Zou jij eens naar mijn verhaal willen kijken?”

Deze vragen krijg ik regelmatig en ze hebben me aan het denken gezet. Ik heb een achtergrond in zowel de Nederlandse taal, alsook in vormgeving en fotografie, misschien kan ik daar wel wat mee!

Zo werd het idee geboren een tekstbureau op te zetten. En dan bedoel ik geen bureau dat snelle teksten schrijft voor grote bedrijven; daar heb je andere mensen voor, die daar veel beter in zijn dan ik. Nee, ik wil iets wat persoonlijker is, want dat past bij mij. Transparantie, betrokkenheid, eigenheid. Zomaar wat woorden die in me opkomen als ik denk aan waar ik mee bezig wil.

Terwijl ik dit schrijf, zit ik te werken aan mijn website en heb ik al redelijk bedacht op welke manier ik mijn vaardigheden zou willen aanbieden. Natuurlijk sta ik pas aan het begin van deze reis en moet ik nog veel leren, maar dat vind ik juist wel erg leuk en spannend.

Deze kinderschoenen zitten heerlijk!