Kralen weven

Voor #kralenweven heb je speciale, kleine weefgetouwtjes. Hoe schattig is dat! Dit exemplaar heb ik gekocht bij Amazon.

Omdat ik ooit stof geweven heb, is het voor mij blijkbaar logisch om omhoog te werken, in plaats van omlaag. Gelukkig is de uitkomst hetzelfde. ๐Ÿ˜‰

๐Ÿ’ธIk heb vooralsnog geen geld om dure kralen aan te schaffen voor een of andere hobby die dankzij mโ€™n adhd-brein waarschijnlijk weer verdwijnt, dus ik behelp me met kralen van @actionnederland ๐—•๐—ฒ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฝ๐—ฒ๐—ป, omdat deze kralen voor dit precisiewerk ๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐—ฟ๐˜‚๐—ธ zijn. Dat is natuurlijk ook wel een beetje te verwachten voor die prijs. -Alhoewel ik ook echt wel hobbyproducten heb gekocht bij deze winkel, die me enorm verrast hebben! Maar goed, je weet dat die kans niet groot is, dus daar kies je voor. Toch geef ik hieronder even mijn ๐—ฏ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป:

๐Ÿ‘‰Ik heb een set met 14 kleuren (โ‚ฌ5,99) met kralen die aardig ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜€๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—พ๐˜‚๐—ฎ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜, maar qua kleur om te janken zijn. Wel mooie hoeveelheden van elke kleur. Er zit geen zwart in de set, wat ik jammer vind. Ze lijken wat ๐—ฐ๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ด te zijn.
โ€ข
๐Ÿ‘‰ Daarnaast heb ik een set van 48 kleuren (โ‚ฌ4,99) gekocht. Deze heeft mooie, ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ป, maar qua consistentie is deze weer ๐˜€๐˜‚๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜. Het zijn rondere kralen dan de andere set, maar zo wisselend van formaat, dat ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฎ ๐—ด๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น ๐—ต๐—ฒ๐˜๐˜‡๐—ฒ๐—น๐—ณ๐—ฑ๐—ฒ is. Bovendien zit daar geen opaak rood in, alleen een transparante variant. Heel vreemdโ€ฆ
โ€ข
Beide sets zijn van het merk @aveccreative Vooral de set waar ik nu mee werk (de set met 48 kleuren), is een ๐—ฎ๐—ณ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ. Kijk maar eens naar de wobbelige rand aan de linkerkant. Dat komt dus door het ๐˜„๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜ van de kralen.
โ€ข
We zullen het resultaat, dat nog best okee wordt zo lang je niet van dichtbij kijkt, maar de titel โ€˜ambachtelijkโ€™ meegeven. (Zie mijn volgende post.) ๐Ÿ˜‚
โ€ข
Maar, los van de kwaliteit van de sets, het is een leuke, ontspannen hobby. Het lijkt ingewikkelder dan het is en de resultaten zijn erg aantrekkelijk om te zien, vind ik. Dus in die zin vermaak ik me kostelijk!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *