In de kinderschoenen..

“Wil je me helpen met mijn tekst?” “Zou jij eens naar mijn verhaal willen kijken?”

Deze vragen krijg ik regelmatig en ze hebben me aan het denken gezet. Ik heb een achtergrond in zowel de Nederlandse taal, alsook in vormgeving en fotografie, misschien kan ik daar wel wat mee!

Zo werd het idee geboren een tekstbureau op te zetten. En dan bedoel ik geen bureau dat snelle teksten schrijft voor grote bedrijven; daar heb je andere mensen voor, die daar veel beter in zijn dan ik. Nee, ik wil iets wat persoonlijker is, want dat past bij mij. Transparantie, betrokkenheid, eigenheid. Zomaar wat woorden die in me opkomen als ik denk aan waar ik mee bezig wil.

Terwijl ik dit schrijf, zit ik te werken aan mijn website en heb ik al redelijk bedacht op welke manier ik mijn vaardigheden zou willen aanbieden. Natuurlijk sta ik pas aan het begin van deze reis en moet ik nog veel leren, maar dat vind ik juist wel erg leuk en spannend.

Deze kinderschoenen zitten heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *