Onderstaande tekst heb ik geschreven in opdracht van een rijschool. Je kunt dus niet op deze functie solliciteren. 😉

Vacature rijinstructeur

Jij bent die enthousiaste rijinstructeur uit […] of omgeving, die zijn of haar leerlingen professioneel en vriendelijk begeleidt naar dat felbegeerde rijbewijs. Je weet in te spelen op de behoefte van de leerling, beantwoordt vragen al voordat ze gesteld zijn en weet de rijlessen tot een constructieve en plezierige belevenis te maken.

De leerling staat bij jou altijd op de eerste plek en je voelt feilloos aan wat de leerling nodig heeft om op een prettige manier, maar ook veilig en snel, het rijbewijs te halen. Je kennis is up-to-date, je hebt ruim voldoende ervaring in het vak, maar je bent leergierig en realiseert je dat het altijd beter kan.

Wij zijn een bloeiende rijschool in […] en zijn op zoek naar een instructeur in loondienst. Klantvriendelijk, optimistisch, vooruitstrevend en competent zijn woorden die uitstekend passen bij onze rijschool en hopelijk ook bij jou.

We bieden jou verschillende doorgroeimogelijkheden en wellicht kom je zelfs in aanmerking voor een aantrekkelijke bonus. We vinden het net als jij belangrijk dat het traject naar het te behalen rijbewijs een positieve ervaring is, waar leerlingen ook later nog met veel plezier aan terugdenken. We hebben communicatie met zowel leerling als instructeurs hoog in het vaandel staan en vinden het dus belangrijk dat je opgeruimd van aard bent.

Als wij net zo enthousiast worden van jouw sollicitatiebrief als jij van onze vacature, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Een referentieonderzoek en een dagje meedraaien behoren tot de mogelijkheden, om zo goed te kunnen beoordelen of we echt goed bij elkaar passen. We gaan immers voor niets minder dan een uitstekende samenwerking.

Ben jij die vakkundige, vrolijke instructeur categorie B die wij zoeken? Stuur dan vandaag nog je sollicitatiebrief en cv naar […] via […]
Heb je eerst nog wat vragen? We beantwoorden ze graag. Schroom niet om contact op te nemen via telefoonnummer […]