Zo word je verkoudheid en griep de baas

De winter zet nauwelijks door, maar verkoudheid- en griepvirussen daarom des te meer. Ze grijpen om zich heen; overal hoor je mensen snotteren en hoesten. Apotheken en drogisterijen draaien overuren. Ook jij doet je best jezelf te beschermen tegen allerhande ziektekiemen, want je kunt het je niet permitteren daadwerkelijk ziek te worden.

Wat kun je meer doen dan een extra sinaasappeltje eten?

Natuurlijk zorg je goed voor jezelf. Je wast regelmatig je handen en je lucht zeker een keer per dag je huis. Ondanks dat je gelezen hebt dat extra vitamine c slikken geen nut heeft, heb je toch een potje vol gele pilletjes bij de wastafel staan. Je probeert uiteraard aan de geadviseerde dagelijkse hoeveelheid groente en fruit te komen, want je weet dat vezels bijdragen aan een goede gezondheid. Toch vraag je je af of dat wel voldoende is, tijdens het griepseizoen.

Net dat beetje extra

In elk medicijnkastje zou naast de reguliere medicijnen een flesje copaibaolie moeten staan. Deze heilzame olie wordt gewonnen uit de bast van de copaibaboom en wordt in Brazilië al eeuwen gebruikt als pijnstiller. De olie blijkt echter ook ontstekingsremmend te werken én een enorme impuls te geven aan je immuunsysteem. Precies wat je nodig hebt als verkoudheid en griep langzaam maar zeker de overhand lijken te krijgen.
Het gebruik is eenvoudig: je hoeft niets in te nemen of aan te brengen; je vernevelt de olie eenvoudig in onze speciale diffuser. Je zult merken dat je na verloop van tijd meer ontspannen raakt, maar ook letterlijk beter in je vel komt te zitten. De kans op een stevige verkoudheid neemt in een gezond lichaam zienderogen af.

Eerst zien, dan geloven

En dat kan! Omdat wij begrijpen dat jij als nuchter denkend mens eerst zeker wilt weten of deze olie doet wat hij belooft, bieden we jou de kans dit ook echt eerst te ervaren. Vraag nu een gratis proefflesje aan en boost jouw gezondheid! Wees er snel bij, want op is op!